MONDEN Prezentator surpriza la Pro

MONDEN – Prezentator surpriza la Pro Tv

sursa info: danielmitre.ro

MONDEN. Conducerea celor de la ProTV a luat o nouă măsură menită să crească ratingul postului. Aceştia au decis că este nevoie de un nou prezentator. “Survivor”, formatul care a revolutionat televiziunea în întreaga lume, a ajuns în România. Acesta va fi prezentat de către Dragoş Bucurenci.

În această toamnă, la ProTV, show-ul “Supravietuitorul”, prezentat de Dragoş Bucurenci, va aduce în casele românilor aventurile şi lupta celor 18 concurenţi, care vor să câştige titlul de unicul supravieţuitor şi premiul de 100 de mii de euro. Showul e filmat în Filipine, unde în mijlocul unor peisaje naturale de vis cei 18 concurenţi, care nu s-au cunoscut niciodată, trebuie să facă faţă unor probe dificile, încercând în acelaşi timp să se adapteze unui mediu complet nou. Clima tropicală, soarele puternic, lipsa de mâncare şi pericolele care îi înconjoară vor face ca rivalitatea şi competiţia să fie aşteptate de telespectatorii din întreaga Românie.

“Românii vor urmări cu multă pasiune această emisiune datorită concurenţilor. Unii au venit ştiind la ce să se aştepte, alţii au fost luat complet pe nepregătite de duritatea condiţiilor din Filipine. Expuşi zi şi noapte la tot soiul de pericole văzute şi nevăzute, multe dintre ele mortale. Aşteptările mele au fost cu mult depăşite. A fost chiar şi mai greu decât mi-am imaginat că poate fi dar şi emoţia şi mulţumirea pe care le-am simţit au depăşit orice măsură. Cred că din toamnă românii vor avea parte de televiziune la un nivel cum nu s-a mai făcut până acum”, a spus Dragos Bucurenci, anunţă ProTV.

Sursa info

Comments