MONDEN Sigheteanca Flavia Hojda a trecut de

MONDEN – Sigheteanca Flavia Hojda a trecut de la muzica la actorie

sursa foto: Facebook

MONDEN. Flavia Hojda a făcut pasul de la muzică la actorie și este protagonista peliculei “Selfie69”, unde joacă, pentru prima dată, alături de iubitul ei.

A bifat prima experiență actoricească după liceu, iar în timpul facultății a filmat pentru “Selfie69”.

Pasiunea pentru actorie a venit la pachet cu marea iubire.

Mai exact, frumușica actriță s-a îndrăgostit la prima vedere de actorul Pavel Ulici. După ani buni de conviețuire au avut ocazia să joace împreună pe platourile de filmare. “Anul acesta am terminat actorie la UNATIC. Nu ne-am cuplat pe platourile de filmare. Eu și Pavel suntem de mai mult timp împreună. Ne-am întâlnit pe holurile Universității, Pavel a terminat masterul, atunci când eu mă înscriam la facultate. A fost cumva mâna destinului faptul că ne-am întâlnit acolo. A fost dragoste la prima vedere”, a declarat, pentru Libertatea, Flavia Hojda.

Citește și EVENIMENT – Despre fotografia nud: relația dintre artist și model, cu Cristian Crisbășan

I-a fost greu să fie rea cu…iubitul

Blonda recunoaște că este un avantaj faptul că iubitul ei este actor, întrucât înțelege foarte bine meseria și o ajută în acest sens. “Cu siguranță mă susține foarte mult, mă ajută pe toate părțile, și pe partea mai tehnică, cu contracte sau cu lucruri din astea și când trebuie să lucrez la un personaj”, a recunoscut ea.

Munca alături de iubitul ei, Pavel Ulici, la “Selfie69” nu a fost floare la ureche.

Și asta pentru că a trebuit să fie cât mai credibilă, să-și asume rolul și să aibă un comportament atipic față de jumătatea ei. “În filmul ăsta sunt rea cu el, pentru că este un bad gay, care a îndrăznit să se atingă de prietena mea cea mai bună și nimeni cu scapă de furia Anei (n.r. numele personajului) în cazurile astea”, ne-a povestit Flavia.

Sursa info

Comments