MUZICA Afla unde va concerta trupa Dirty

MUZICA – Afla unde va concerta trupa Dirty Shirt in perioada urmatoare

MUZICĂ Agenda trupei maramureşene Dirty Shirt pare să fie destul de plină pentru următoarele luni din an.

MUZICĂ Mult apreciata trupă de crossover folkcore metal urmează să susțină în perioada următoare mai multe concerte în diferite orașe ale țării unde fanii îi așteptau de mult timp.

Urmează ca alte câteva reprezentații în diferite regiuni ale Franței să întregească turneul.

„Pentru ultima parte a turneului din acest an ne-am dorit mult să cântăm în orașe din țară unde avem <datorii>, precum Craiova, Timișoara, Brașov, Suceava, Cluj sau București. În același timp să continuăm seria de concerte în zona francofona a Europei, unde mereu suntem excelent primiți de public (Liège, Lille, Paris, Lyon și Puget sur Argens). Vom încheia acest an cu deja tradiționalul Moș Crăciun e Rocker, ce va avea loc la sfârșitul lunii decembrie. Între timp, pregătim un proiect extrem de ambițios pentru anul viitor, fiți pe fază, căci vom veni cu noutăți cât de curând!”, au spus membrii formaţiei.

Unde vor avea loc concertele viitoare:

25 septembrie – Cluj-Napoca
7 octombrie – Brașov
8 octombrie – Craiova
8 noiembrie – Liège (Belgia)
9 noiembrie – Lille (Franţa)
10 noiembrie – Paris (Franţa)
11 noiembrie – Lyon (Franţa)
12 noiembrie – Puget sur Argens (Fr)
26 noiembrie – București
10 decembrie – Suceava
TBA – Mos Crăciun e Rocker, Baia Mare/Sighetu Marmației

Formația Dirty Shirt a susținut anul acesta mai multe concerte la diferite festivaluri, atât în România cât și în afara țării noastre, printre care amintim Franța, Lituania, Elveția și Bulgaria.
Tot acum câteva luni a fost anunțat și un nou membru în trupă, și anume violonistul Nechita „Vulpea” Cosmin.

Dirty Shirt e o formație rock înființată în 1995 în orașul Seini. Trupa este considerată una dintre cele mai originale apariții pe scena rock din România, combinând stiluri din orizonturi muzicale foarte diferite: pe o bază metal-industrial-hardcore se adaugă elemente preluate din flclorul românesc, funk, electro, progressive, muzică clasică… De asemenea versurile formației sunt in diverse limbi: engleză, română, franceză, sârbă și maghiară.

detalii aici

Comments