Negresa cu nuca si bucati de ciocolata - o reteta simpla pentru un desert plin de aroma

Negresa cu nuca si bucati de ciocolata - o reteta simpla pentru un desert plin de aroma

Negresa cu nuca si bucati de ciocolata - o reteta simpla pentru un desert plin de aroma

Ingrediente

1 cana faina3/4 cana cacao pudra1/4 lingurita de sare6 linguri de unt200 grame de ciocolata neagra100 grame de ciocolata alba4 oua, la temperatura camerei1 cana zahar brun3/4 lingurita esenta de vanilie sau rom1 cana bucati de ciocolata neagra1/2 cana bucati de nuca

Mod de preparare

- Incalzeste cuptorul in prealabil si asaza o foaie de copt pe tava in care vrei sa coci prajitura- Amesteca intr-un bol faina, cacaua si sarea- Topeste la abur ciocolata neagra, ciocolata alba si untul- Amesteca cu mixerul ouale cu zaharul, dupa care adauga treptat sosul de ciocolata rezultat dupa topirea pe abur- Incorporeaza la final faina, cacaua si sarea- Adauga esenta de vanilie/rom, bucatile de ciocolata neagra si cele de nuca, amestecand bine compozitia- Toarna amestecul in tava si lasa-l la cuptor aproximativ 30 de minute.

Sursa: eva.ro.

Comments