Nelu Tataru, vizita inopinanta la Vaslui, ca urmare a alertei de COVID-19 in cazul fiicei ambulantierului din cadrul SAJ

Nelu Tataru, vizita inopinanta la Vaslui, ca

Nelu Tataru, vizita inopinanta la Vaslui, ca urmare a alertei de COVID-19 in cazul fiicei ambulantie...

Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Vaslui au deschis un dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de zadarnicire a combaterii bolilor.

"In urma aparitiei unor materiale de presa, ne-am autosesizat, fiind deschis un dosar de cercetare penala in rem pentru zadarnicirea combaterii bolilor. Cercetarile sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Vaslui", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghita.

Totodata, autoritati continua anchetele epidemiologice atat in judetul Vaslui, unde a avut loc petrecerea de majorat, cat si in judetul Constanta, acolo unde tinerii au mers imediat dupa petrecere.

In prezent, 10 din cei 17 adolescenti care au venit cu primul transport de la mare, au fost confirmati pozitiv si internati in spitalul din Barlad. Ceilalti 13 au fost plasati in carantina la domiciuliu, fiind considerati contacti directi ai celor infectati.

Comments