NEMAIAUZIT - Militari romani suspectati de trafic de droguri de mare risc

NEMAIAUZIT - Militari romani suspectati de trafic de droguri de mare risc

NEMAIAUZIT  Mai mulți militari români sunt suspectați de trafic de droguri de mare risc. Procurorii DIICOT au reținut joi, 18 august 2016, pentru o perioada de 24 de ore, mai mulți militari români care sunt suspecți de trafic de droguri de risc și de mare risc.

Inculpații Vâlcan George Florinel, Biolan Ovidiu Ionuț, Iubitu Ionuț Andrei, Cozma Gheorghe Mihai și Fratilă Mihai Cosmin, militari angajați în cadrul Ministerului Apărării Naționale de pe raza municipiului București și Giurgiu, au fost reținuți ieri de către procurorii DIICOT pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri.

Militarii ar fi traficat diferite cantități de etnobonanice, cannabis și amfetamină în perioada mai-august 2016, pe raza municipiului București și a județului Giurgiu. Procurorii spun că unii dintre clienții acestora erau colegi din cadrul armatei și care consumau drogurile chiar în incinta unităților militare.

În urma perchezițiilor efectuate ieri la unitățile militare în care acționau militarii traficanți, au fost ridicate diferite cantități și tipuri de droguri, inclusiv un cântar electronic folosit de aceștia.

Bărbații urmează să fie prezentați Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

ActualMM

Sursă foto.

Comments