Nicusor Dan a depus sesizarile de pe site-ul BucurestiUmilit.ro la Primaria Capitalei

Nicusor Dan a depus sesizarile de pe site-ul

Nicusor Dan a depus sesizarile de pe site-ul BucurestiUmilit.ro la Primaria Capitalei

Candidatul Dreptei a anuntat intr-o conferinta de presa in fata Primariei Municipiului Bucuresti ca site-ul a strans 26.646 de sesizari, dupa care a mers personal si a depus dosarele, asteptand impreuna cu ceilalti cetateni la coada care se intindea in afara cladirii Primariei. Nicusor Dan nu a ezitat sa remarce aglomeratia de la registratura. "Apropo de registratura, am trecut pe acolo si, parca auzeam de la Primaria Capitalei ca s-a digitalizat totul. E o coada de mai mult de 10 persoane in momentul asta, care iese pana in strada", a punctat acesta.Conform Hotnews, in 2 saptamani de la lansare, peste 26.000 de sesizari au fost postate pe portalul bucurestiumilit.ro, site pe care Nicusor Dan l-a pus la dispozitia cetatenilor. Aici, locuitorii Capitalei pot sesiza probleme din oras, dar si din fiecare cartier al Bucurestiului.

Nicusor Dan: "De 15 ani ma ocup de problemele bucurestenilor si stiam ca orasul asta are probleme mari, dar nu ma asteptam ca in doua saptamani sa fie asa de multe. Pentru ca e o diferenta mare intre ce este in Bucuresti, problemele cu care oamenii se confrunta si o realitate vanduta pe banii nostri, pe zeci de milioane pe publicitate, despre cum isi inchipuie primarul nostru din Voluntari ca este viata bucurestenilor".

Printre cele mai frecvente probleme pe care le-au sesizat oamenii sunt poluarea, gropile de gunoi, starea proasta a drumurilor, lipsa apei calde, parcuri si spatii verzi, transportul in comun. Din lista celor mai frecvent intalnite sesizari face parte si traficul, o problema ce inca a ramas nerezolvata.

Comments