Nicusor Dan: ,,Piedone este un mascarici in esenta, face doar circ"

Nicusor Dan: ,,Piedone este un mascarici in esenta, face doar circ"

Nicusor Dan: ,,Piedone este un mascarici in esenta, face doar circ"

,,Cristian Popescu Piedone este un mascarici in esenta, face doar circ.

Nu am vazut proiecte. Astept. Eu vreau sa continui ce am inceput: termoficare, autobuze noi, sa stopam dezvoltarea haotica a orasului. Am facut foarte multe greseli, nu am comunicat suficient. In primul mandat a fost foarte dificil, doar eu si cativa oameni din primarie stiau cat e de mare datoria", a spus Nicusor Dan, la Realitatea PLUS.

Citeste si: Klaus Iohannis, la 20 de ani de la aderarea Romaniei la NATO: ,,Numarul crizelor internationale de securitate s-a inmultit semnificativ"

Atacurile se tin lant intre candidatii de la Primaria Capitalei. La evenimentul de sustinere al femeilor din PSD, candidatul Coalitiei Catalin Cirstoiu a declarat ca, pentru Nicusor Dan, nu exista pastila pentru prostie. Totul, dupa deputatul Dan Cristian Popescu a afirmat ca medicul candidat va avea de rezolvat asa zisa operatie Nicusor Dan - Gabriela Firea.

Inca un tramvai a cazut victima copacilor doborati de vant, in Bucuresti. Linia 41, blocata

"Marturisesc ca mi-a luat un timp sa inteleg oamenii care intentioneaza sa il voteze pe Cristian Popescu Piedone, pentru ca eu cred ca faptul ca oamenii isi pun sperante intr-un om cum este Cristian Popescu Piedone inseamna un esec al unei clase politice din care fac si eu parte si un esec, cumva, al spatiului mediatic", a spus Nicusor Dan, pentru Realitatea Plus.El a aratat ca altul ar trebui sa fie modelul de primar pentru Bucuresti."M-am tot gandit care ar trebui sa fie dialogul cu cineva de buna credinta - pentru ca am mare respect pentru oamenii care spun ca vor sa il voteze pe domnul Piedone - care este mesajul care le-ar fi util. Si in discutiile pe care le am si eu, si oamenii care strang semnaturi, cei care il voteaza spun: 'Stim ca este un hot, numai ca este un manager'. Si atunci eu le-as pune intrebarea: unde vrem noi sa ducem Bucurestiul acesta? Vrem sa il ducem, in opinia mea, acolo unde este Koln, unde este Paris, unde este Roma, adica unde sunt orasele unde ne place sa ne ducem si la care ne place sa ne raportam. Credeti ca primarul din Koln merge cu o roaba pe strada si da un telefon, la fiecare groapa pe care o gaseste? Sau este un om care se imbraca la costum, care vorbeste cu marile banci, cu marii dezvoltatori si care da un cadru de dezvoltare orasului? Eu cred ca acesta este modelul. (...) Adica, in niciun caz cineva care merge pe strada si accepta sa i se pupe mana; nu cred ca este primarul pe care noi il vedem in Paris sau in Londra", a adaugat primarul.Nicusor Dan s-a aratat nedumerit si de faptul ca reprezentantii PNL si PSD lauda mandatul Gabrielei Firea, mentionand ca daca a fost un primar atat de bun, ar fi trebuit sa o propuna din nou drept candidata. Potrivit acestuia, Gabriela Firea a fost un administrator "extrem de slab", deoarece "a dus Radet-ul in faliment", dar si Primaria.

Comments