Noi detalii in cazul primarului din Sangeorz Bai care si-a umilit fiica. Minora primeste consiliere psihologica

Noi detalii in cazul primarului din Sangeorz

Noi detalii in cazul primarului din Sangeorz Bai care si-a umilit fiica. Minora primeste consiliere...

In paralel, edilul agresiv este cercetat pentru rele tratamente aplicate minorului de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud.

,,La data de 18.09.2020, la Parchetul de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud, s-a inregistrat in urma preluarii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Bistrita, in vederea efectuarii de cercetari penale si a solutionarii, dosarul avand ca obiect comiterea de catre O.T., in cursul lunii ianuarie 2020, in Austria, a unei infractiuni de rele tratamente aplicate minorului (fiica in varsta de 9 ani)", a anuntat parchetul local, potrivit bistriteanulro..

Anchetatorii s-au autosesizat dupa ce 2 inregistrari, una video, alta audio, au ajuns in spatiul public. In ambele, tatal o agreseaza verbal si emotional pe fiica, punand-o sa stea in genunchi, cu mainile sus si sa promita ca nu mai este obraznica.

Pe de alta parte, fosta sotie a primarului de Sangeorz Bai va depune o plangere penala pentru a afla cine i-a accesat mijloacele informatice si a trimis mai departe inregistrarea video catre presa. Avocatul femeii a acuzat si institutiile statului, inclusiv Politia, ca ar fi audiat-o pe minora intr-un mod nefiresc, fara prezenta cuiva din familie sau a unui aparator, iar intrebarile i-ar fi fost induse, potrivit gazetadebistrita.ro.

Comments