Nou scandal la Primaria Capitalei. USR-PLUS ii cere lui Nicusor Dan sa suspende concursurile pentru functiile de conducere: "O mascarada facuta cu dedicatie"

Nou scandal la Primaria

Nou scandal la Primaria Capitalei. USR-PLUS ii cere lui Nicusor Dan sa suspende concursurile pentru...

"USR PLUS Bucuresti ii solicita ferm primarului Nicusor Dan sa stopeze mascarada concursurilor din Primaria Capitalei. Primarul Nicusor Dan a scos la concurs mai multe posturi de conducere din Primaria Capitalei si institutii din subordine, respectiv ASSMB, dar criteriile de participare sunt scrise cu dedicatie", se arata intr-un comunicat. Criteriile sunt restrictive si sunt facute "cu dedicatie", se arata intr-un comunicat.

USR-PLUS mentioneaza ca viceprimarul Horia Tomescu, care i-a atras atentia edilului general inca 8 iulie despre organizarea acestor concursuri, a primit asigurarea ca vor fi anulate deoarece au conditii specifice restrictive, lucru care nu s-a intamplat.

"USR PLUS nu poate lua parte la aceasta mascarada facuta cu dedicatie pentru anumite persoane din PNL si PMP. Primarul general a primit din partea USR PLUS sprijinul pentru ca aceste practici ilegale si imorale sa nu mai aiba loc in administratia bucuresteana. Criteriile publicate odata cu dosarele de concurs sunt restrictive si urmaresc calificarea unui numar cat mai mic de candidati pentru inscriere la concurs. (...) Criteriile publicate sunt stabilite in vederea calificarii si castigarii concursului de catre anumite persoane. USR PLUS solicita public primarului general sa suspende aceste concursuri. (...) In caz contrar, USR PLUS nu va ezita sa intreprinda orice demers juridic necesar pentru remedierea acestei ilegalitati si reluarea concursurilor intr-un mod corect", se mai arata in comunicat, potrivit Agerpres.

Comments