NOUL E TOT VECHIUL – Rudolf Stauder (PNL) a fost numit, si oficial, prefect al judetului Maramures

NOUL E TOT VECHIUL Rudolf Stauder (PNL) a

NOUL E TOT VECHIUL – Rudolf Stauder (PNL) a fost numit, si oficial, prefect al judetului Maramures

PREFECT DE MARAMURES. Liberalul Rudolf Stauder (42 de ani) a fost numit si oficial prefect al judetului Maramures, fapt anticipat de 2mnews inca din 10 decembrie 2021 (detalii AICI).

&

Rudolf ,,Rudi" Stauder, originar din Seini, a fost consilier judetean in mandatul precedent (2016-2020), este absolvent al Facultatii de Stiinte – specializarea Economie (2003) si specializarea Management (2006) la Universitatea de Nord Baia Mare. Este casatorit si are un copil (o fetita).

El a fost numit in 31 martie 2021 subprefect al judetului Maramures – conform negocierilor dintre cele 3 partide aflate in acel moment la guvernare (PNL – USR – UDMR), s-a decis ca in fiecare judet sa se suplimenteze numarul de subprefecti (de la 1 la 2), pentru ca fiecare din cele 3 partide sa fie reprezentate in institutiile prefectilor, in judetul Maramures postul de prefect revenind atunci USR (Vlad Emanuel Durus), iar posturile de subprefecti au revenit UDMR (Krizsanovszki Eniko Erzsebet) si PNL (Rudolf Stauder).

&

In urma retragerii USR de la guvernare, postul de prefect a devenit vacant in 9 septembrie 2021 (cand Durus a fost eliberat din functie), iar Stauder a preluat atributiile prefectului.

&

In acest moment, in judetul Maramures mai ramane vacant postul de subprefect repartizat PSD.

&

Catalin VISCHI

Comments