NU VREA BANI Un barbat a renuntat la locul

NU VREA BANI - Un barbat a renuntat la locul de munca pentru un joc

NU VREA BANI  Un bărbat din Noua Zeelandă a renunțat la locul de muncă pentru a putea juca Pokemon Go ”full-time”. Aceasta este doar încă o dovadă a faptului că noul joc a provocat o adevărată isterie la nivel internațional.

Tom Currie lucra ca barman și ospătar la un restaurant de pe coasta Hibiscus din apropiere de Auckland, însă a hotărât să renunțe la locul de muncă pentru a se dedica găsirii creaturilor digitale din acest popular joc ce rulează pe telefonul său mobil.

El a declarat că se bazează pe prietenii săi și pe familia sa pentru a-l ajuta, însă recunoaște că părinții au fost derutați de gestul său.

”Când am demisionat, nui-am spus șefului meu că voi intra în lumea în care voi vâna Pokemoni”, a mărturisit acesta pentru portalul Newsbeat al grupului BBC.

”După ce a fost făcută publică decizia mea, l-am sunat pe șeful meu să îi dau câteva detalii în cazul în care va fi contactat de presă”, a mai spus Tom Currie. ”Și am primit un răspuns cu adevărat drăguț de la el: ”Bravo Tom. Este chiar distractiv. Sper că ești bine și să te distrezi în călătoria ta după Pokemoni”.

”Tatăl meu mi-a trimis printr-un mesaj că a știut întotdeauna că o să ajung celebru”, a mai spus Tom Currie.

De când a început aventura prinderii tuturor monștrilor digitali, Tom a reușit să prindă 91 dintr-un total de 151 de creaturi digitale disponibile în jocul respectiv. Acesta recunoaște că cea mai interesantă parte a jocului este explorarea orașelor în care până acum nu a avut ocazia să ajungă și a reușit să cunoască foarte mulți oameni, turiști și chiar antrenori pentru jocul Pokemon cu prilejul unor întâlniri publice.

Mai multe, aici.

Sursă foto.

Comments