NUMIRE – Conducere unica la PNL Maramures. Mircea Dolha, numit presedinte peste filiala

NUMIRE – Conducere unica la PNL Maramures. Mircea Dolha, numit presedinte peste filiala

NUMIRE. Cutremur în PNL Maramureș. Conducerea bicefală a organizației a fost astăzi schimbată de la București. După ce Ovidiu Nemeș și-a dat demisia din funcția de copreședinte, în locul său a fost numit deputatul Mircea Dolha iar Mircea Man a fost decăzut cu o treaptă, astfel el a devenit primvicepreședinte al organizației județene.

Noua conducere este o palmă dată lui Cristian Niculescu Țâgărlaș, candidatul perdant al alegerilor locale din 5 iunie care și-a pus speranța în numirea lui Ionel Bogdan președinte la organizația județeană.

Dacă Ionel Bogdan era numit, în partid se aplica proverbul „Prietenul la nevoie se cunoaște” și astfel Cristian Niculescu Țâgârlaș rămânea în organizație chiar dacă a fost demis din funcția de la filiala locală și i s-a retras spirjinul politic.

NUMIRE. În situația dată însă, consilierul local al Partidului Național Liberal se poate gândi cum să își reorganizeze viața politică având în vedere că cel mai probabil acesta nu va mai deține nici funcția de ales local.

Știre în curs de actualizare!

ActualMM.ro

Comments