NUMIRE – Lucian Morar va conduce PMP impreuna cu o femeie

NUMIRE – Lucian Morar va conduce PMP impreuna cu o femeie

NUMIRE  Lucian Morar va conduce organizația județeană a Partidului Mișcarea Populară împreună cu o femeie. Anunțul a fost făcut public de către președintele interimar al formațiunii politice în cadrul unei conferințe de presă organizată astăzi, 16 august, la sediul partidului. Reprezentanta sexului frumos va fi numită în funcția de prim-vicepreședinte a organizației județene și va fi desemnată, cel mai probabil, din rândurile Uniunii Naționale pentru Progresul României (UNPR), partid care a fuzionat recent cu Mișcarea Populară.

Potrivit declarațiilor făcute de către Lucian Morar, în Birou Politic Județean al PMP Maramureș vor fi cooptați și oameni din vechiul UNPR. Mai mult, pe listele pentru alegerile parlamentare vor fi numiți politicieni care au fost în primul eșalon la alegerile locale din 5 iunie.

„Ceea ce ne-am propus până la urmă pentru alegerile parlamentare din toamna acestui an este să trimitem în Parlamentul României doi, trei oameni care să vină cu legi bune pentru societatea românească. În urma fuziunii am început să analizăm fiecare structură locală. Practic suntem acoperiți în întreg județul Maramureș, în puține localități nefiind reprezentați. Acolo putem să identificăm oameni care își doresc să vină într-un proiect politic deschis pentru toată lumea care poate să așeze la aceeași masă diverse categorii sociale sau oameni care au făcut sau nu au mai făcut politică”, a declarat Lucian Morar, președinte interimar al Partidului Mișcarea Populară, Maramureș.

„În lipsa unei hârtii, mulți s-au bătut cu cărămida în piept. Realitatea este însă că Partidul Mișcarea Populară s-a întărit, având aproape 130 de consilieri. Legat de conducerea Partidului Mișcarea Populară, țin să vă anunț că președintele interimar al organizației Maramureș este Lucian Morar, vicepreședintele Consiliului Județean, un om care poate conduce partidul și poate să ridice partidul cu experiența dânsului, cu munca și cu entuziasmului cu care cred că o să conducă. Mă bucur că s-a decis și a vrut să accepte această propunere”, a mai completat Adrian Todoran, vicepreședinte în Biroul Național al Partidului Mișcarea Populară.

Lucian Morar a fost numit președinte interimar al organizației județene a Partidului Mișcarea Populară în cursul săptămânii trecute, actul fiind semnat de către Valeriu Steriu și Eugen Tomac, cei doi președinți de la nivelul național al noului PMP rezultat în urma fuziunii cu UNPR.

Simona Vasiac

Comments