NUNTA DE VEDETE – Vasilica Ceterasu se insoara

NUNTA DE VEDETE – Vasilica Ceterasu se insoara

NUNTĂ DE VEDETE Maramureșul intră în sărbătoare. Celebrul artist maramureșean, fost concurent la Românii au Talent, Vasilică Ceterașu, se însoară. La nuntă sunt invitați mai multe celebrități din România. Naș va fi vedeta tv Nea Marin.
NUNTĂ DE VEDETE Trei zile și trei nopți vor petrece maramureșenii la nunta lui Vasilică Ceterașu cu Amalia Ursu, o cunoscută cântăreață de muzică populară din Maramureș.

La nuntă sunt invitaţi peste 1.200 de persoane, printre care și mai multe vedete, precum Oana Roman, Liviu Vârciu, Cristian Sabbagh, Andra, Pepe și mai mulți artiști de muzică populară, conform paginadelifestyle.ro.

Starea civilă va avea loc în comuna Moisei, urmând ca a doua zi să aibă loc cununia religioasă și nunta la Casa de Petrecere a Moroșenilor din Oncești. Petrecerea continuă și în a treia zi, cu un „ospăț” în aceeași locație.

Va fi o nuntă cu adevărat moroșenească, respectând tradițiile din zonă. Artistul a avut grijă ca invitații să aibă parte de preparate tradiționale pe masă, iar cântăreți celebri să întrețină atmosfera.

Vasilică Godja și Amalia Ursu sunt împreună de mai bine de cinci ani, iar anul trecut au decis că a venit timpul să își oficializeze relația. Cei doi locuiesc împreună la Cluj Napoca. După nuntă își doresc și un copil.

sursă stire

Comments