O adversara invinsa de Simona Halep in 2022 a vrut sa se sinucida: "Nu am vrut sa ajung sa implinesc...

Destanee Aiava (Australia, 22 de ani), jucatoarea invinsa de Simona Halep (Romania, 30 de ani) la primul turneu din 2022, a dezvaluit ca a incercat sa-si puna capat zilelor, fiind salvata in ultimul moment.

,,In seara duminicii de Paste am vrut sa ma arunc de pe un pod, dar trei oameni din apropiere m-au oprit si m-au adus acasa. Nu am vrut sa ajung sa implinesc 22 de ani, dar stiu ca familia mea si prietenii mei ar fi fericiti sa stie ca sunt in viata in aceasta zi, care ar trebui sa fie speciala.

Uneori, oamenii pe care ii intalnesti in viata te pot face sa te simti ca nu meriti sa fii iubita, dar la sfarsitul zilei am invatat: ,,Dumnezeu e credincios si nu va lasa sa fii incercata dincolo de puterile tale. Prin incercare, Dumnezeu iti va oferi o cale de scapare, prin care poti sa induri greutatile", a povestit jucatoarea australiana pe Instagram.

,,Eu joc pentru bani! Cu totii ne dorim o viata mai buna, asa ca nu am de ce sa ma ascund", a surprins australianca intr-un moment de maxima sinceritate, cu alta ocazie, declaratie cu care a socat pe foarte multa lume din sport.

Comments