O femeie a incercat sa ii dea foc primarului din Buzau cu o sticla cu benzina

O femeie a incercat sa ii dea foc primarului

O femeie a incercat sa ii dea foc primarului din Buzau cu o sticla cu benzina

Din fericire, femeia nu a reuşit să ajungă în biroul primarului, aceasta fiind oprită la timp de mai mulţi angajaţi ai instituţiei publice. Femeia a fost încătuşată de poliţiştii locali şi transportată de urgenţă la spitalul din Săpoca, pentru efectuarea unei expertize psihiatrice .

Se pară că, femeia trebuia să împartă spaţiul locativ închiriat de primărie cu două familii nevoiaşe. ”Această doamnă a fost prezentă şi la ultima şedinţă de consiliu local pentru a protesta împotriva acestei decizii, dar nu a fost luată în seamă. Era supărată că ar fi investit foarte mulţi bani în renovarea casei şi acum trebuia să o împartă cu alte familii. Este un incident foarte grav”, a declarat consilierul Silviu Roşioru, conform Libertatea.ro.

Reprezentanţii primăriei Buzău au confirmat incidentul însă au precizat că din punct de vedere legal cererea femeii era imposibil de rezolvat.

”Din punct de vedere legal nu i se putea aproba cererea de a închiria întreaga locaţie. Este regretabil că a apelat la o asemenea soluţie pentru a-şi rezolva problemele locative”, ne-a declarat Gabriel Peneş, purtătorul de cuvânt al primăriei Buzău.

Articole recomandate


Comments