O mama care si-a ucis copilul nou-nascut si-a aflat pedeapsa. In prima instanta primise 4 ani de inchisoare

O mama care si-a ucis copilul nou-nascut

O mama care si-a ucis copilul nou-nascut si-a aflat pedeapsa. In prima instanta primise 4 ani de inc...


O tanara de 20 de ani din judetul Botosani care in urma cu un an si-a ucis copilul nou-nascut a fost condamnata, miercuri, la sase ani si opt luni de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de omor calificat, potrivit portalului instantelor de judecata portal.just.ro, anunta Agerpres.


Magistratii Curtii de Apel Suceava au decis, miercuri, condamnarea acesteia la sase ani si opt luni de inchisoare, dupa ce in prima instanta femeia primise patru ani de inchisoare.


Judecatorii din Suceava au inlaturat din pedeapsa initiala a Tribunalului Botosani circumstanta atenuanta, majorand astfel cu doi ani si opt luni durata detentiei.


Pe 10 august 2019, tanara a nascut la domiciliul familiei concubinului sau din satul Sirbi, comuna Vlasinesti, iar ulterior bebelusul a fost aruncat in latrina.


Pe fondul pierderii de sange, femeia a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta "Mavromati", iar unitatea medicala a sesizat Politia cu privire la acest caz.


Ulterior, in urma necropsiei efectuate de medicii legisti, s-a stabilit ca fetita nou-nascuta ar fi fost nascuta la termen si ar fi fost aruncata intentionat in latrina. Anchetatorii au ajuns la concluzia ca tanara a ucis copilul nou-nascut, in urma unei sarcini nedorite.


Comments