Oana Roman, despre inceputul relatiei cu Marius Elisei: "I-a cazut parul, avea gauri peste tot"

Oana Roman, despre inceputul relatiei cu

Oana Roman, despre inceputul relatiei cu Marius Elisei: "I-a cazut parul, avea gauri peste tot"


In urma cu multi ani, cand s-a aflat ca Oana Roman are o relatie cu Marius Elisei au existat multe controverse. Intr-un interviu emotionant, vedeta a vorbit despre inceputul relatiei cu tatal fetitei sale. Barbatul s-a imbolnavit din cauza stresului.


Marius Elisei nu si-a dorit niciodata sa fie in atentia presei, insa de dragul iubitei sale a acceptat sa faca parte din aceasta lume. Oana Roman a povestit ca sotul ei a fost foarte afectat atunci cand gurile rele spuneau ca el este cu ea pentru bani si ca totul este de fatada.


Perioada aceea a fost foarte dificila pentru Marius Elisei, iar din cauza stresului s-a imbolnavit. Vedeta a declarat ca tatal fetitei sale facuse alopecie si ii cazuse parul foarte tare.


,,Stii foarte bine ce a venit peste el, cate comentarii, cate injuraturi. S-a spus ca sta cu mine pentru bani, pentru interes... aceleasi lucruri care s-au spus despre mine mereu. Lui nu i-a fost usor sa inteleaga nici lumea in care a intrat, el nu si-a dorit sa apara, mult timp l-am tarat cumva, l-am obligat, el nici acum nu e fan...El a fost atat de stresat o perioada incat s-a imbolnavit, a facut alopecie, i-a cazut parul, avea gauri peste tot", a declarat Oana Roman.Oana Roman si Marius Elisei s-au impacat dupa divort


Vedeta si sotul ei au trecut prin multe impreuna, insa au reusit sa faca fata tuturor provocarilor. Acum, Marius Elisei este sprijinul Oanei Roman si ii este alaturi neconditionat. Dupa ce au trecut printr-un divort neasteptat, cei doi si-au dat seama ca nu pot sta unul fara celalalt.


Marius Elisei a facut tot ce a putut ca sa ii demonstreze mamei fetitei sale ca o iubeste si ca isi doreste sa formeze din nou o familie. Oana Roman l-a iertat si l-a primit din nou acasa.


,,E un echilibru care era necesar si poate, cumva, asta a fost pretul pe care a trebuit sa il platim. Sa avem un declic si sa intelegem ca trebuie sa fim impreuna, de fapt.


Cu siguranta ne-am dat seama ca separati ne e mult mai greu si ca nu suntem ok", a declarat Oana Roman, potrivit Wowbiz.


Comments