OFFROAD – Hard Enduro Maramures, la Baiut in 2-3 iulie

OFFROAD – Hard Enduro Maramures, la Baiut in 2-3 iulie

OFFROAD În perioada 2 – 3 iulie 2016, în localitatea Băiuț din județul Maramureș are loc un eveniment privat, un concurs sportiv pentru motociclete tip Enduro –  Hard Enduro Maramureș.OFFROAD Competiția este organizată cu sprijinul clubului sportiv Dirt Bike Riders, Primăria Băiuț, Ocolul Silvic Strâmbu Băiuț, sub egida Federației Române de Motociclism. Vor participa rideri din 5 țări diferite: România, Ungaria, Austria, Germania și Cehia.

Informații și regulamentul concursului sunt disponibile AICI.

Organizator: Clubulul Sportiv Dirt Bike Riders

Despre Hard Enduro Maramureș

Din pasiune pentru offroad, o mână de oameni a pus baza unei întâlniri prietenești în anul 2012: Ponde Marius, Nicu Pașca, Cristian Ilea, Daniel Vlașin, Loi Adrian și Florin Costea, în Poiana Botizii.

“Ne-am întâlnit într-un weekend pentru a organiza o întîlnire numită Offroad Poiana Botizii. La acest prim eveniment au participat 15 echipaje la clasa 4×4, opt la clasa ATV și 23 la clasa moto. Reușita întâlnirii prietenești ne-a făcut ca și în anii următori să repetăm acest eveniment care a luat o amploare și un interes din partea iubitorilor de offroad” arată organizatorii pe pagina lor.

Sursă foto.

Comments