Olguta Vasilescu nu renunta la distractia de sarbatori la Craiova: "Si la Viena se face targ de Craciun" - Cand incep evenimentele

Olguta Vasilescu nu renunta la distractia de

Olguta Vasilescu nu renunta la distractia de sarbatori la Craiova: "Si la Viena se face targ de Crac...

"Si la Viena se face targ de Craciun. Cu aceleasi restrictii precum cele impuse si de noi la Craiova, cu diferenta ca nu vom avea mese. Anul acesta nu vom avea, din pacate, caruselul, patinoarul sau oraselul copiilor, ci doar casute cu dulciuri, sucuri, vin fiert, globuri, obiecte de artizanat. Nu veti gasi mancare preparata la fata locului, gen gratar sau mici, pentru ca am dorit sa evitam ca oamenii sa stationeze prea mult in fata chioscurilor de Craciun.

De asemenea, casutele au fost amplasate in cele doua mari piete ale orasului, Mihai Viteazul si Fratii Buzesti, tocmai pentru a se evita aglomeratia. Rugamintea noastra este sa respectati culoarele stabilite pentru plimbare, tocmai pentru a evita sa interactionati cu mai multe persoane. Nu uitati ca si Parcul Romanescu va fi pregatit de sarbatori si merita vizitat! Pe 28 noiembrie se deschide oficial Targul de Craciun si dam drumul la iluminatul de sarbatori! Aveti cu totii dreptul sa va bucurati de cea mai mare sarbatoare a crestinatatii, Craciunul, dar va rugam si sa respectati restrictiile impuse!", a transmis Olguta Vasilescu, vineri.

Presedintele Klaus Iohannis spunea, in urma cu trei zile, ca organizarea unor targuri de Craciun in plina pandemie i se pare "imposibila si inoportuna". ,,Dupa parerea mea, organizarea unui targ de Craciun in plina pandemie, cand avem totusi inca aproape 10.000 de cazuri noi in fiecare zi, mi se pare imposibila si inoportuna", a declarat Klaus Iohannis, marti.

Comments