OPINIE | Minciuna Nationala

OPINIE | Minciuna

OPINIE | Minciuna Nationala

De la antrenor, la jucatori si fani, cu totii ne facem ca nu pricepem realitatea crunta a lipsei de valoare.

Dupa meciul cu Austria, al treilea intr-un sir de infrangeri mai categorice decat scorurile de pe tabela, "tricolorii" mai aveau putin si se felicitau in fata camerei aflate la iesirea de la vestiare. "Astazi am avut atitudine!" - a fost cliseul parca repetat inainte de a iesi din vestiar de oamenii lui Radoi. Wow! Va dati seama cam ce s-ar fi intamplat daca intr-un meci cu "atitudine" am pierdut fara drept de de apel, 0-1, cu doua bare ale adversarilor si doua jumatati de ocazie ale noastre?

Apropo de atitudine! Nu v-ati saturat de ipocrizia acestor baieti mediatizati mai mult decat s-ar justifica pentru rezultatele din ultimii zece ani? Ati observat cum, la fiecare selectioner schimbat, cel nou "a readus entuziasmul, bucuria, placerea de a veni la echipa nationala"? Pai bine, baieti. Asta presupune ca la cel precedent v-ati pierdut si entuziasmul si bucuria. De ce nu ati spus-o atunci? Fiindca este mai confortabil sa justifici lipsa de valoare prin starea de spirit si lipsa atitudinii. Altfel spus, daca ne puneam mintea cu Islanda, Norvegia si Austria....

A inceput sa devina agasanta si intrebarea reporterilor..."Ce ne-a lipsit?" Ca si cand in mod normal am fi fost indreptatiti sa iesim victoriosi de pe teren, dar a lipsit un singur amanunt, un ingredient minor dintr-o reteta pe care altfel o reusisem aproape perfect. Ce sa ne lipseasca?! 11 jucatori mai valorosi ca ai lor si un selectioner cu experienta! Ne imbatam cu apa rece, vorbim despre calitate tehnica, iar Razvan Marin ne transmite ca avem "echipa de mondiale".

Citeste continuarea pe realitateasportiva.net.

Comments