Orban, la investirea lui Nicusor Dan

Orban, la investirea lui Nicusor Dan: ,,Situatia financiara a Bucurestiului este proasta. Asteptam u...

Orban l-a felicitat pe Nicusor Dan pentru noua functie, despre care spune ca a fost castigata in urma unei campanii electorale grele, dar cu mult bun simt din partea PNL si a lui Dan.

,,Va felicit! A fost o campanie grea, dar cu bun simt am reusit sa repurtam aceasta victorie pentru Bucuresteni. Felicit consilierii generali care au depus juramnatul si ca si-au inceput activitatea. Sa sprjiniti proiectele care cresc calitatea serviciilor si care creeaza oportunitati pentru fiecare bucurestean. In calitate de premeier, voi sprjini fiecare proiect initiat de Nicusor Dan", l-a asigurat premierul pe proaspatul edil.

Ludovic Orban a amintit cateva noi proiecte ce se vor derula in perioada urmatoare.

,,Chiar azi s-a emis autorizatia pentru toti cei 17 kilometri de pe Tronsonul 2 al Centurii Bucuresti. Pana la sfarsitul anului vrem inceperea lucrarilor la toate tronsoanele, astfel incat Capitala sa aiba autostrada de centuraa. Aseara dezbatut un memorandum. Vom semna reabilitarea a 106 kilometri de retea primara de incalzire, care costa 278 milioane de euro. Chiar daca poate intra la ajutor de sgtat, este un contract care poate fi semnat si care va reduce la 22,7% peirderile actuale. Avem proiecte de extindere a retelei de metrou, de pasaje, a inelului feroviar si a mesterplanului, dar si alte proiecte.

Comments