Orban, mesaj de forta pentru Citu inainte de alegeri: ,,Este vital sa se ajunga la o solutie de a pune capat crizei. Joaca de-a politica trebuie sa se termine"

Orban, mesaj de forta pentru Citu inainte de

Orban, mesaj de forta pentru Citu inainte de alegeri: ,,Este vital sa se ajunga la o solutie de a pu...

,,Am promis romanilor 4 ani de pace, de stabilitate politica, de crestere economica, de modernizare, crestere a calitatii vietii. Cu mare greutate, am reusit sa negociem un acord de coalitie care a dus la formarea unul guvern de centru dreapta, un guvern care s-a prezentat in fata Parlamentului si a obtinut votul cu o majoritate confortabila.

Pe 1 septembrie, ca urmare a unor decizii unilaterale, am intrat intr-o criza politica care afecteaza grav Romania.

In ceasul al 12-lea, avem nevoie de un guvern care sa implementeze PNRR. Suntem in fata negocierii acordului de parteneriat dintre Comisia Europeana si Romania cu privire la bugetul 20021-2027. Nici aici nu am facut pasi hotarati, astfel incat sa fie cat mai repepede accesibil pentru romani banii pe care ii vom primi in exercitiul bugetar.

Este vital sa se ajunga la o solutie de a pune capat crizei. Singura coalitie decenta, onorabila este ce care s-a formam dupa alegerile Parlamentare: PNL-USR PLUS, UDMR cu sprijinul minoritatilor. Altfel nu putem implementa nicio reforma.

Joaca de-a politica trebuie sa se termine. Cine seamana vant, culege furtuna. Cine poarta raspunderea pentru grava criza in care a fost aruncata Romania trebuie sa-si asume raspunderea si sa actioneze in consecinta", a spus Ludovic Orban, marti.

Comments