Orban, sedinta cu liderii de filiale PNL la

Orban, sedinta cu liderii de filiale PNL la Modrogan! Liberalii iau in calcul aliante cu USR-PLUS, s...

Intalnirea are loc in Modrogan, la aceasta ora. Tema principala de discutie se va axa pe alegerile locale din aceaata toamna.

Liberalii isi stabilesc in detaliu candidaturile pentru consiliile judetene, primarii si consilii. Conform unor surse, acestia au la dispozitie 7 zile pentru a definitiva listele candidatilor. De asemenea, penelistii vor stabili echipele de campanie, bugetele si panotajul din precampania electorala.

In sedinta PNL de astazi se iau in discutie si posibile aliante. Cei de la PNL vorbesc despre parteneriate cu USR-PLUS, singurul adversar politic fiind PSD.

Presedintele PNL - Ludovic Orban le-a spus liderilor de organizatii judetene ca in campanie trebuie sa se respecte regulile de distantare si protectie.

Alegeri locale pe 27 septembrie

Tot astazi, plenul Senatului ia in discutie, marti, in sesiunea extraordinara, doua proiecte privind data alegerilor locale, propunerea fiind 27 septembrie.

Astfel, pe ordinea de zi a plenului se afla o propunere legislativa privind stabilirea datei alegerilor pentru autoritatile administratiei publice locale din anul 2020, initiata de liderii grupurilor parlamentare ale UDMR - Cseke Attila si Benedek Zacharie -, precum si proiectul de lege privind stabilirea datei alegerilor pentru autoritatile administratiei publice locale din anul 2020, precum si a unor masuri pentru buna organizare si desfasurare a acestora.

Ambele proiecte vor intra in dezbaterea Comisiei juridice marti dimineata, potrivit site-ului Senatului.

Comments