Patania unui oltean: a vrut sa isi faca un selfie la inaltime si a fost atacat e viespi -dovada FOTO

Patania unui oltean a vrut sa isi faca un

Patania unui oltean: a vrut sa isi faca un selfie la inaltime si a fost atacat e viespi -dovada FOTO

Un tânăr din Târgu-Jiu a vrut să demonstreze că și el poate să se plimbe pe marginea turnului CET, înalt de peste 250 de metri,  la fel ca Marius Botoș, bărbatul din Cluj care a postat pe internet demonstrații spectaculoase. La coborâre însă, bărbatul a observat un roi de albine, fiind nevoit să aștepte, timp în care a fost văzut de un trecător care ar fi anunțat Poliția. La faţa locului au fost trimise echipaje de pompieri, SMURD, polițiștii locali şi jandarmii.

”Salvamontiştii gorjeni au fost solicitaţi să intervină pentru recuperarea unei persoane care a încercat o ascensiune pe un turn de 250 de metri de la marginea oraşului Târgu-Jiu şi care nu a mai putut să coboare după primul nivel, de la circa 50 de metri, din cauza unor viespii al căror cuib fusese probabil deranjat la urcare. Un salvamontist a urcat pe turn, echipat corespunzător şi, «înarmat» şi cu două spray-uri de insecte, a ajuns la persoana blocată pe care a coborât-o”, au anunțat reprezentanții Serviciului Salvamont Gorj.

Supărat că a fost filmat, bărbatul le-a prezentat prietenilor săi de pe o cunoscută rețea de socializare o altă variantă, declarând că nu ar fi avut nevoie de ajutor. ”Fanii mă așteaptă jos, eu nu pot de viespi. Cică să cobor cu macaraua lor, să coboare ei pe ea. Eu aștept să plece viespiile. Poate îi mușcă pe ei când se urcă, se satură”, a declarat bărbatul, conform gorjeanul.ro.

Sursa foto: Gorjeanul.ro.

Articole recomandate

Comments