PE SURSE - Cine este cap de lista la PSD pentru alegerile parlamentare. Surpriza mare!

PE SURSE - Cine este cap de lista la PSD pentru alegerile parlamentare. Surpriza mare!

foto http://wfan.sport.ro/

PE SURSE Deşi pare mult până în luna decembrie când este programată o nouă rundă de alegeri, de data aceasta pentru Parlament, în Maramureş sunt deja stabilite primele locuri pe liste pentru acestea, la fiecare partid în parte.

PE SURSE Printre cei determinaţi şi bine organizaţi sunt şi social democraţii.

Aceştia ştiau încă din data de 6 iunie cine este pe prima poziţie şi asta dintr-un motiv foarte simplu. Trebuie să-i dea omului răsplata pentru „serviciile prestate” în favoarea partidului.

„Pe primul loc este Sorin Vlaşin, liderul de la Sighetu Marmaţiei. I s-a spus încă din primăvară că va primi primul loc pe listele pentru Parlamentare în cazul în care reuşeşte să recâştige primăria de la liberali. A reuşit, a şi cotizat mult în campanie, aşa că va primi locul”, au precizat surse social-democrate.

Locul secund nu este chiar o surpriză, cu toate că mulţi ar putea s-o considere astfel. Este vorba despre „eternul candidat” Florin Tătaru. Acesta va fi pe cea de-a doua poziţie, pe un loc eligibil deşi nu este în topul preferinţelor colegilor lui de partid. Are însă „spatele asigurat” de la Centru.

„Tătaru nu a fost dorit nici în 2012, dar, după ce s-a primit telefon de la Bucureşti, maramureşenii n-au mai avut ce să facă. Aşa este şi acum şi va fi al doilea pe listă”, mai spun sursele.

Un alt nume pe care sursele îl dau ca „sigur” este cel al fostului prefect, Anton Rohian. „Toni Rohian a tras tare în campania pentru locale şi a adus multe voturi din teritoriu. Va fi pe liste”, susţin sursele social-democrate.

Deşi sunt extrem de încrezători, o parte dintre actualii parlamentari din tabăra „roşie” nu se vor regăsi în dosarul candidaturilor pentru că nici nu au convins prin prestanţa lor şi numărul de voturi adus din colegii şi nici nu au reuşit să-şi asigure simpatia colegilor.

sursa foto

Comments