PE SURSE - Posturi ,,cu dedicatie" in Primaria Borsa

PE SURSE - Posturi ,,cu dedicatie" in Primaria Borsa

PE SURSE Posturile în administraţia publică locală sunt foarte greu de obţinut. Fiecare job liber este „vânat” în ultima vreme mai ceva ca Pokemonii. Cu toate acestea, în unele primării din judeţ şi locurile vacante sunt ca portocalele de pe vremea comunismului. „Pe sub mână” sau mai bine zis la vedere, dar prea târziu. 
Un astfel de caz a fost semnalat, „pe surse”, la Primăria Borşa. Aici a fost anunţat concurs pentru ocuparea funcţiei de director al Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică şi cel de agent de turism la aceeaşi instituţie. Intenţia este una lăudabilă şi, la prima vedere, pare totul transparent. Și când te uiţi mai atent la anunţul postat pe pagina de Internet a Primăriei… Anunţul a dispărut între timp, dar, „sursele” vigilente au apucat să îl salveze.

„Au postat pe data de 3 august un anunţ în care anunţau concursul. Dar data limită de depunere a dosarelor era 19 iulie. Anunţul era expirat de mult, după ce l-au mai pus?”, spun sursele. 

PE SURSE posturi cu dedicație Borșa

Aceleaşi surse mai spun că erau două posturi „cu dedicaţie”, dar că anunţul a fost postat de ochii lumii ca să nu se spună că se fac „matrapazlâcuri” în primărie. „Se ştia cine va fi angajat dar l-au pus aşa să nu zică lumea că nu e legală treaba. Se ştie cine a făcut aranjamentele. Ca să fie siguri au organizat concursul de două ori”, au mai spus sursele. 

Așteptăm un punct de vedere oficial

Așteptăm un punct de vedere din partea reprezentanților administrației publice locale ([email protected]), poate chiar al instituțiilor competente în astfel de situații nu tocmai conforme cu legislația în vigoare…

ActualMM

Comments