Perchezitii de amploare in Constanta. 9 persoane sunt cercetate pentru trafic de droguri

Perchezitii de amploare in

Perchezitii de amploare in Constanta. 9 persoane sunt cercetate pentru trafic de droguri

Inspectoratul de Politie al Judetului Constanta a transmis, vineri, printr-un comunicat de presa, ca politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Constanta, impreuna cu procurori din cadrul DIICOT Constanta au organizat o actiune in cadrul unui dosar penal care vizeaza savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, trafic de droguri de risc si mare risc si efectuarea de operatiuni ilicite cu substante noi cu proprietati psihoactive.

Astfel, au fost facute 11 perchezitii in Constanta si in Mangalia la locuinte a noua persoane banuite de comiterea faptelor.

,,Au fost descoperite si ridicate, in vederea continuarii cercetarilor, diverse cantitati de substante susceptibile de a avea efecte psihoactive, precum si alte bunuri cu valoare probatorie. La finalizarea cercetarilor, procurorul de caz a dispus masura retinerii, pentru 24 de ore, pentru 4 barbati, cu varste cuprinse intre 26 si 67 de ani, sub aspectul savarsirii infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, trafic de droguri de risc si mare risc si efectuarea de operatiuni ilicite cu substante noi cu proprietati psihoactive. Barbatii au fost introdusi in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Constanta", a transmis IPJ Constanta.

Cei patru urmeaza sa fie prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva. De asemenea, alti trei barbati urmeaza a fi prezentati instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva in lipsa, intrucat, la acest moment, se sustrag cercetarilor.

IPJ Constanta a precizat ca alte doua persoane sub cercetate sub control judiciar.

Pentru alti 2 barbati s-a dispus masura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Comments