Perchezitii domiciliare desfasurate in Ticau. Politistii au confiscat 25 de kilograme articole pirot...

In cursul diminetii de 8 decembrie, politistii Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase, impreuna cu politistii din Ulmeni si ai Serviciului Criminalistic, au pus in executare doua mandate de perchezitie domiciliara pe raza localitatii Ticau, emise de judecatoria Baia Mare.

In cadrul activitatilor efectuate a fost identificata si indisponibilizata cantitatea de aproximativ 25 de kilograme articole pirotehnice din categoriile P1, F2 si F3.

,,Fata de doua persoane de 27 respectiv 50 de ani din Ticau, politistii efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de orice operatiuni cu articole pirotehnice efectuate fara drept si comercializarea articolelor pirotehnice din categoriile 1 si P1 catre persoane care nu au implinit varsta de 18 ani, fapte prev. de art. 37 lit. a si b din Legea nr. 126/1995-privind regimul materiilor explozive, republicata.

Perchezitiile au beneficiat de sprijinul luptatorilor din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale Maramures si politistilor din cadrul Serviciului de Ordine Publica – Grupa Canina. Pe perioada de documentare a actiunii s-a beneficiat de aportul B.A.I. Maramures", transmite IPJ Maramures.

ZiarMM

The post Perchezitii domiciliare desfasurate in Ticau. Politistii au confiscat 25 de kilograme articole pirotehnice appeared first on ZiarMM.

Comments