Peste 60 de persoane, inghesuite in acelasi bazin, in judetul cu cele mai putine cazuri de coronavirus. "Ne pazeste Dumnezeu"

Peste 60 de persoane, inghesuite in acelasi

Peste 60 de persoane, inghesuite in acelasi bazin, in judetul cu cele mai putine cazuri de coronavir...


A fost inghesuiala mare, duminica, la strandul cu apa termala din Mihaieni, judetul Satu-Mare. Peste 60 de persoane au ignorat distantarea sociala si au stat in bazin unul langa altul.


Oamenii par foarte relaxati in Satu-Mare, singurul judet din Romania care a raportat mai putin de 100 de cazuri de la debutul pandemiei de coronavirus: 82. De altfel, in judetul Satu-Mare nu s-a inregistrat nici un caz in ultimele 24 de ore, la fel ca in Giurgiu, Teleorman si Salaj.


O imaginie au fost postate pe facebook de o femeie si a devenit virala. "Poftiti distanta sociala, toata lumea trebuie sa se relaxeze! Sa ne binecuvanteze Dumnezeu cu sanatate si multe bucurii! Mihaieni Satu Mare", a scris Lenuta Lucaci, cea care a postat fotografia.


Autoritatile din Romania au confirmat sambata, 12 iulie, 456 de cazuri noi de imbolnaviri cu coronavirus in ultimele 24 de ore. In scadere fata de ieri, cand s-a inregistrat recordul de cazuri, 698, insa numarul de teste a scazut cu aproape 6.000, de la 14.610 sambata, la 8.633 duminica.


Comments