Pion important al regimului Basescu, ingropat in subsolul unei case? Dezvaluirea facuta de fosta nor...

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre, a dezvăluit luni că a are informații despre posibilitatea ca trupul lui Codruţ Marta, fostul şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, să se afle într-un subsol al unei vile din apropierea Bucureștiului.

''Nu vreau să pară că de la mine s-a redeschis ancheta aceasta. Eu am auzit, din niște surse, juridice - nu pot să le dau numele, că aș împiedica ancheta în curs, că s-a redeschis căutarea acestui om. Eu nu am crezut că este un secret și nu credeam că cineva își imaginează că s-a redeschis ancheta în urma spuselor mele a ceea ce am auzit la o masă.  Adică nu știu cine își poate imagina că un procuror poate începe o anchetă din acest motiv (...) Eu am fost chemată ca martor în urma mărturiilor altor persoane și am spus ceea ce am auzit eu. Eu nu sunt singurul martor în acest dosar - asta ar fi și aiurea. Eu nu știu dacă trăiește sau nu trăiește. Eu am spus doar ce am auzit eu la o masă. Ceea ce am auzit eu din alte surse este că anumite persoane s-au dus și au spus că acest om ar fi îngropat, betonat în subsolul unei vile din apropierea Bucureștiului.

Întrebată din ce domeniu provin sursele despre care vorbește, Alina Petre a precizat că este vorba de surse din domeniul poliției, iar declarațiile sunt unele asumate în scris de anumiți martori.

Comments