Plangere la nivel inalt. Marcel Ciolacu a sesizat C.E. si OSCE in legatura cu alegerile

Plangere la nivel

Plangere la nivel inalt. Marcel Ciolacu a sesizat C.E. si OSCE in legatura cu alegerile

"Am incredere in justitia din Romania, am facut adresele, am trimis in seara asta si la OSCE si la Comisia Europeana, pentru ca lucrurile depasesc anumite limite si este normal sa ne adresam Europei, sa stie ce se intampla in Romania", a anuntat Ciolacu.

In ceea ce priveste solicitarea Gabrielei Firea privind anularea alegerilor din Bucuresti, liderul PSD a precizat ca decizia ii apartine fostului primar.

"Cred ca cel mai indreptatit nu este partidul, este candidatul sa decida cum va actiona in continuare. Partidul este normal sa-si sustina candidatii, mai ales cand exista o asemenea suspiciune, dar decizia trebuie sa fie a doamnei Gabriela Firea. Este candidatul partidului asumat si este normal ca doamna Firea are o mare frustrare cand vede ca i s-au adus zeci de procese modificate. Nu s-a intamplat vreodata in vreo alegere asa ceva", a spus Ciolacu.

Liderul PSD sustine ca mai sunt suspiciuni de frauda si la Calarasi si Moldova Noua, unde alegerile au fost anulate.

"Mai e o mare suspiciune la Calarasi, unde a castigat PSD si la Consiliul Judetean si la Primaria de municipiu. Au hotarat renumararea voturilor. La Sectorul 5, unde n-a castigat PSD-ul, dar a pierdut PNL-ul, s-a aprobat renumararea voturilor. La Moldova Noua, in Caras Severin, de unde este domnul Vela, s-au anulat niste alegeri, un primar ales, ca nu avea dreptul sa candideze, cu toate ca avea o decizie a instantei ca avea dreptul sa candideze. Despre ce vorbim? Am inceput sa impartim democratia? Am inteles ca Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, are o problema cu PSD-ul si cu opozitia, dar ce facem noi? Ce vrem noi de la tara asta? Unde vrem sa ne ducem cu democratia? (...) Nu se poate singurul caz de anulare a unui primar ales sa fie in judetul domnului Vela si tu, prim-ministru, sa iesi sa spui ca a fost o organizare perfecta, cu tot circul care este in Bucuresti", a detaliat liderul PSD, citat de Agerpres.

Citeste si "Alegerile locale din Moldova Noua au fost ANULATE. Sorin Grindeanu: Este o judecata cu dubla masura"

Comments