PNL, anunt de ultima ora: Va fi adoptata o decizie prin care sa nu existe niciun fel de aliante cu partidul trecutului - PSD

PNL, anunt de ultima ora Va fi adoptata o

PNL, anunt de ultima ora: Va fi adoptata o decizie prin care sa nu existe niciun fel de aliante cu p...

,,In cadrul discutiilor avute cu presedintele PNL am luat decizia, pe care o vom adopta si in cadrul Biroului Politic National de miercuri, sa nu existe niciun fel de alianta cu partidul trecutului, cu PSD. Este o decizie pe care o vom adopta, miercuri, in cadrul BPN", a anuntat, luni, secretarul general al PNL.

Din numaratoarea paralela a voturilor reiese ca PNL va avea peste 1.300 de primari la nivelul Romaniei, a mai declarat Robert Sighiartau.

,,Din rezultatele partial pe care noi le avem, PNL are un scor de peste 34%, un procent istoric pentru partidul nostru, dupa 30 de ani de la Revolutie. De asemenea, am facut o analiza si pe celelalte partide si am vazut ca PSD se situeaza undeva in jurul cifrei de 30%, iar Uniunea Salvati Romania este undeva la 13%. Cam acestea sunt datele partiale, in acest moment, pe ceea ce inseamna numaratoarea paralela a PNL", potrivit secretarului general al PNL.

,,Vreau, inca o data, sa le multumesc tuturor candidatilor la functia de primar, din datele noastre reiese faptul ca vom avea 1.300 de primari la nivelul Romaniei. La fel, o cifra istorica pentru PNL.

Insa, toata consideratia noastra este, astazi, pentru romani care s-au prezentat la vot, pentru ca ne-au acordat increderea lor si au dat, pana la urma, un gir si un cec in alb filozofiei liberale de dezvoltare, de modernizare a administratiilor locale. Asa cum, deja, PNL a demonstrat in comunitatile pe care le conduce", a mai spus Robert Sighiartau, luni, intr-o conferinta de presa.

Comments