PNL, lider in sondaje la Piatra Neamt. Cozmanciuc: "Pentru victorie, e nevoie de mobilizare in TOT JUDETUL"

PNL, lider in sondaje la Piatra

PNL, lider in sondaje la Piatra Neamt. Cozmanciuc: "Pentru victorie, e nevoie de mobilizare in TOT J...

La sectiunea vot pentru presedintele Consiliul Judetean Neamt, Mugur Cozmanciuc este creditat cu 46,4% din voturi, in timp ce contracandidatul PSD Ionel Arsene, presedintele in functie, nu ar obtine decat 17,6%.

Mai mult, aproape doua treimi dintre nemtenii intervievati au o parere proasta despre faptul ca Ionel Arsene mai candideaza la o functie publica, desi are dosar penal.

Andrei Carabelea, candidatul PNL la Primaria Piatra Neamt, conduce si el in sondaje, cu 44,2%, cu mai bine de 20% in fata contracandidatului Dragos Victor Chitic (PMP).

La votul pentru Consiliul Judetean Neamt si Consiliul Local Piatra Neamt, PNL ar obtine peste 47% din sufragii, aproape cat urmatoarele trei forte politice la un loc (PMP, PSD si USR Plus).

Sondajul de opinie local din Municipiul Piatra Neamta fost realizat de INSCOP Research la comanda PNL - filiala Neamt.- Datele au fost culese in perioada 7-13 Septembrie 2020- Metoda de cercetare: ancheta sociologica pe baza unui chestionar- Esantion: aleatoriu multistadial stratificat- Universul cercetarii: populatia rezidenta si neinstitutionalizata din Municipiul Piatra Neamt, cu varsta de peste 18 ani- Reprezentativitate pe categoriile socio-demografice semnificative (sex, varsta)- Metoda de colectare a datelor: interviuri fata-in-fata.- Volum esantion: 500 chestionare, eroare maxima tolerata +-4.4%, interval de incredere 95%

Comments