Premierul Greciei ameninta cu noi restrictii daca nu sunt respectate actualele masuri

Premierul Greciei ameninta cu noi restrictii

Premierul Greciei ameninta cu noi restrictii daca nu sunt respectate actualele masuri


Kyriakos Mitsotakis, premierul Greciei, ameninta cu noi restrictii antiepidemice daca numarul cazurilor de coronavirus va continua sa creasca. Acesta face apel la respectarea masurilor de preventie, potrivit ziarului Ekathimerini.


Numarul cazurilor de coronavirus este in
crestere in Grecia, iar premierul Kyriakos Mitsotakis a cerut respectarea
stricta a actualelor masuri.


"Orice forma de multumire cu actuala situatie este nejustificata. Inca nu stim cate luni vom fi nevoiti sa traim cu acest virus.(...) Respectarea stricta a regulilor este necesara mai mult ca niciodata in aceasta perioada cruciala, pentru a evita cresterea semnificativa a cazurilor in august si posibila aplicare a unor noi masuri restrictive, care vor afecta economia si societatea", a declarat miercuri premierul Greciei, potrivit publicatiei Ekathimerini.


Grecia a raportat 121 de noi cazuri de coronavirus marti, cel mai mare numar incepand din 22 aprilie pana in prezent. Infectiile sunt in principal interne. Economia tarii ar putea scadea cu 10% anul acesta din cauza crizei coronavirusului. In total, in Grecia s-au inregistrat pana acum 4.855 de cazuri de coronavirus.


Comments