Preotul catolic Francisc Dobos: Sa nu port masca si sa spun ca Dumnezeu ma protejeaza poate deveni o aroganta spirituala

Preotul catolic Francisc Dobos Sa nu port

Preotul catolic Francisc Dobos: Sa nu port masca si sa spun ca Dumnezeu ma protejeaza poate deveni o...

Parintele Francisc Dobos, fost purtator de cuvant al Bisericii Romano-Catolice din Romania, afirma ca poarta masca din iubire fata de aproapele. ,,Sa nu port masca si sa spun ca Dumnezeu ma protejeaza poate deveni de o aroganta spirituala destul de mare", transmite preotul catolic.

,,Stim cum se transmite un virus. (...) Noi ne dam seama ca exista unele masuri, pe care, cu mintea si cu stiinta, exista modalitati prin care putem incerca sa impiedicam. (...) A purta masca nu este despre mine, port masca din iubire fata de aproapele. Daca cumva ajung eu sa fiu purtator de virus, nu am o responsabilitate? Purtand masca, eu incerc sa-i protejez pe oamenii cu care intru in contact", a declarat Francisc Dobos, intr-un interviu la Europa FM.

Parintele Francisc Dobos este de parere ca trebuie sa facem tot ceea ce tine de noi pentru a ne proteja si pentru a-i mentine in siguranta si pe cei din jurul nostru. ,,Sa nu port masca si sa spun ca Dumnezeu ma protejeaza poate deveni de o aroganta spirituala destul de mare. Este ca si cum il ispitesc pe Dumnezeu. (...) Masca, spalatul pe maini, nu sunt doar instrumente umane, sunt si de natura spirituala, pentru ca implica iubirea si rabdarea mea fata de aproape", a mai spus parintele Francisc Dobos, precizeaza adevarul.ro.

The post Preotul catolic Francisc Dobos: Sa nu port masca si sa spun ca Dumnezeu ma protejeaza poate deveni o aroganta spirituala appeared first on ZiarMM.

Comments