Presedintele Uniunii Militarilor si Politistilor ,,Mihai Viteazul", Gabriel Oprea: ,,Un militar in fruntea guvernului este omul providential pentru aceste momen

Presedintele Uniunii Militarilor si

Presedintele Uniunii Militarilor si Politistilor ,,Mihai Viteazul", Gabriel Oprea: ,,Un militar in f...

"Nicolae Ciuca este cel mai potrivit premier pentru Romania astazi, cand traversam aceasta perioada de criza. Este bine ca acum primul-ministru este un militar. Sunt convins ca pentru militari si pentru toti cei din domeniul de securitate nationala, cea mai buna varianta de sef al Executivului este un om provenit din Armata, in contextul framantarilor politice actuale.

Il cunosc de multa vreme, este un militar adevarat, cu o pregatire excelenta si o experienta profesionala pe masura.

Este o perioada complicata pentru toata lumea. E pandemie, e iarna, e criza militara, a migrantilor. Sunt convins ca actualul premier este un om cu o carte de vizita in NATO, deci este de bun augur. Sunt convins ca va scoate tara din criza. Sunt un om care are experienta poltica, am fost premier, ministru, sunt si presedinte al UNPR, stiu ce inseamna o coalitie. Premierul isi exercita atributiile intr-coalitie. Sunt convins ca stilul sau direct va fi eficient, iar sprijinit de cele doua partide, are forta parlamentara ca Executivul sa ia masurile necesare. Si in randul militarilor si al structurilor din sectorul de securitate sun tframantari legate de venituri. Eu le-am spus ca trebuie sa aiba incredere in premierul Ciuca. Sunt convins ca daca Nicolae Ciuca nu era premier, veniturile militarilor erau grav afectate. In momentul in care ai in spate doua partide puternice va avea si sprijinul parlamentar necesar ca sa putem depasi situatia actuala. Un militar este omul providential pentru aceste momente, pentru Romania", a declarat genralul Gabriel Oprea pentru Realitatea PLUS.

Comments