PREVIZIUNI PONTA – Austeritate pentru Romania in 2017

PREVIZIUNI PONTA – Austeritate pentru Romania in 2017

PREVIZIUNI PONTA Fostul premier Victor Ponta a lansat un avertisment dur, în direct la postul de televiziune Antena 3, după ce a vorbit despre guvernul Cioloș. Fostul premier, avertizează că anul 2017, pentru România, ar putea fi unul de austeritate.

PREVIZIUNI PONTA „Anul trecut, dincolo de alte probleme, guvernarea mergea bine. Vorbesc de rezultate economice, sociale, bani europeni. În mod normal, dacă n-am fi fost în România, acea guvernare continua până în noiembrie 2016, când oamenii mergeau la vot”, a spus Victor Ponta.

„Întâmplându-se acele nerăbdări ale domnului Iohannis, am ajuns cu un guvern de oameni care n-au fost pregătiți să guverneze, nici măcar domnul Cioloș”, a adăugat fostul premier.

„E o guvernare catastrofală, toate proiectele blocate, bani europeni pierduți și asta se va plăti în 2017”, a susținut Ponta.

Anul 2017 va fi, în perspectivă, un an destul de greu, probabil de austeritate.

Bugetul general consolidat a trecut pe deficit după primele cinci luni ale acestui an. Execuţia bugetară pentru perioada ianuarie – mai s-a încheiat cu un deficit de 780 de milioane de lei, respectiv 0,10% din PIB.

Sursă info.

Sursă foto.

Comments