Primarul Clotilde Armand: S-a acceptat propunerea sa platim direct catre sortatori, sper ca vineri dimineata sa trecem la treaba

Primarul Clotilde Armand S-a acceptat

Primarul Clotilde Armand: S-a acceptat propunerea sa platim direct catre sortatori, sper ca vineri d...

Clotilde Armand a afirmat ca varianta agreata la discutiile de joi, si anume ca facturile emise de sortatori sa fie trimise direct Primariei si platite de aceasta, a mai fost propusa, insa compania Romprest ar fi refuzat sistematic.

"Acum echipele de juristi de la Primarie si Prefectura au gasit o solutie ca noi sa preluam aceste datorii catre sortatori si sa le platim direct. Ideea este sa avem posibilitatea directa de plata, pentru ca banii sa nu mai treaca prin Romprest. Sper ca solutia sa fie dusa pana la capat, sper sa semnam azi (joi N.R.), astfel incat usirle sortatorilor sa fie deschise maine (vineri - N.R.) dimineata.

Clotilde Armand a precizat ca nivelul sumelor ce trebuie platite, lunar, catre sortatorii de deseuri, este de circa 3,5-4 milioane de lei.

Pe de alta parte, edilul a afirmat ca cererea de executare silita a Primariei, inaintata de compania Romprest si validata de judecatori, nu inseamna neaparat ca va ajunge sa fie pusa in practica.

"Faptul ca o cerere de executare silita a fost acceptata de Judecatorie, inseama ca judecatorul a acceptat ca o somatie sa fie trimisa catre PS1. Avem deja 5-6 somatii, toate au fost contestate si castigate de Primarie", a explicat Armand.

Comments