Primarul din Teleorman care a agresat sexual o minora, EXCLUS din PNL

Primarul din Teleorman care a agresat sexual o minora, EXCLUS din PNL

Primarul din Teleorman care a agresat sexual o minora, EXCLUS din PNL

PNL sustine ca are toleranta zero fata de astfel de comportamente inacceptabile, asa cum este cazul primarului din judetul Teleorman. Partidul se delimiteaza ferm de orice forma de abuz fizic sau psihic si condamna astfel de actiuni.

,,Organizatia judeteana PNL Teleorman va convoca in regim de urgenta Biroul Politic Judetean in vederea excluderii din partid a primarului comunei Botoroaga, Mihail Cojocaru, retinut pentru agresiune sexuala. Este decizia politica a PNL care, ca intotdeauna, este garantul drepturilor si libertatilor fundamentale ale cetatenilor, asa cum prevede Constitutia Romaniei.

Partidul National Liberal are toleranta zero pentru astfel de situatii, precum cea in care se afla primarul din judetul Teleorman. Ne delimitam categoric de astfel de comportamente si condamnam cu fermitate orice forma de abuz fizic sau psihic, in conditiile in care cercetarile din ancheta in curs de desfasurare vor dovedi ca acuzatiile sunt reale", a transmis Departamentul de comunicare al PNL Teleorman.

Primarul din Teleorman acuzat de agresiune sexuala a fost retinut. Reclamanta, o adolescenta de 17 ani

Acuzatii grave la adresa unui edil din judetul Teleorman. O minora de 17 ani i-a facut plangere pentru agresiune sexuala. Dupa ore intregi de audieri, primarul a fost retinut pentru 24 de ore.

Primarul a fost retinut pentru 24 de ore. Potrivit unor surse citate de Realitatea PLUS, brebatul ar mai fi agresat sexual si alte victime, tot minore.

"La data de 18 septembrie 2023, politistii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti - Sectia 21 Politie, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6, au pus in executare doua mandate de perchezitie, la o adresa de domiclilu, precum si la sediul unei institutii, din judetul Teleorman, intr-un dosar penal in care sunt efectuate cercetari privind savarsirea infractiunii de agresiune sexuala.

In fapt, la data de 6 septembrie 2023, Sectia 21 Politie a fost sesizata cu privire la faptul ca, la data de 21 august 2023, o minora, in varsta de 17 ani, beneficiara a unui centru de plasament, din Sectorul 6, ar fi fost agresata sexual de un barbat.

In urma cercetarilor si investigatiilor efectuate, s-a stabilit ca banuit de comiterea faptei este un barbat, in varsta de 63 de ani, din judetul Teleorman.

In urma perchezitiilor efectuate, la data de 18 septembrie 2023, au fost identificate si ridicate mai multe dispozitive electronice. De asemenea, banuitul a fost depistat si condus la audieri.

Ulterior, barbatul a fost retinut pentru 24 de ore, urmand a fi prezentat magistratilor cu propunere legala.

Cercetarile sunt continuate de catre Sectia 21 Politie, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6, sub aspectul savarsirii infractiunii de agresiune sexuala.

Actiunea a beneficiat de sprijinul Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane", au anuntat autoritatile.

Autoritatile au deschis un dosar pentru agresiune sexuala in cazul primarului din Botoroaga, in urma unei sesizari.

Comments