PRIMUL MEU GHIOZDAN Consilierii locali au

PRIMUL MEU GHIOZDAN – Consilierii locali au impartit astazi rechizite elevilor din clasa pregatitoar...

PRIMUL MEU GHIOZDAN Acțiunea „Primul meu ghiozdan” a debutat astăzi, 13 septembrie, în școlile din Baia Mare.

PRIMUL MEU GHIOZDAN  684 de copii din clasa pregătitoare au primit rechizite și ghiozdane gratuite din partea Administrației Publice Locale a municipiului Baia Mare.

Acțiunea, a debutat anul trecut școlar la inițiativa primarului ales, Cătălin Cherecheș.

În acest an, 1.249 de copii care frecventează cursurile clasei pregătitoare vor beneficia de rechizite și ghiozdane, lucruri ca să aibă parte de condiții normale în desfășurarea actului educațional.

Astăzi, consilierii locali Dorel Mureșan, Clara Sinn, Ștefan Pop, Irina Smical, Gheorghe Gligan, Ștefan Lupșa, Marinel Rob, Noemi Vida și Vasile Pop au continuat inițiativa lui Cătălin Cherecheș, lansată anul trecut. Astfel, aceștia au vizitat câteva școli din municipiu pentru a oferi copiilor din clasa pregătitoare rechizitele necesare.

primul-ghiozdan

Acțiunea va desfășura pe întreg parcursul săptămânii. Astfel încât fiecare dintre cei peste 1.200 de micuți care au pășit pentru prima dată în școli să se bucure de rechizite.

Valoarea pachetului se ridică la 100 de lei/ copil și este acordată de Administrația Publică Locală prin Serviciul Public de Asistență Socială.

Citeşte şi BAIA MARE – Acțiunea „Primul meu ghiozdan” continuă și în acest an în școlile din municipiu

Simona Vasiac

Comments