PROGNOZA METEO 28 NOIEMBRIE 10 DECEMBRIE

PROGNOZA METEO 28 NOIEMBRIE – 10 DECEMBRIE 2017 – Meteorologii ofera minimele, maximele si fenomenel...

Intervalul va debuta cu o vreme mai rece decat in mod obisnuit la sfarsit de noiembrie, media valorilor maxime urmand a fi de 4 grade Celsius, iar a celor minime de -4...-2 grade Celsius. Ulterior, vremea se va incazi usor, astfel ca in zilele de 29 si 30 noiembrie se va inregistra o medie regionala a valorilor maxime de 8...9 grade Celsius si minime de 2 grade Celsius, arata Libertatea.

Dupa acest interval se intrevede o noua racire, ce va aduce regimul termic usor sub normalul perioadei; temperaturile maxime din 3 si 4 decembrie vor fi, in medie, de numai 1...2 grade Celsius, iar cele minime in jur de -4 grade Celsius. Spre finalul intervalului de prognoza sunt estimate valori termice maxime in medie de 4....5 grade Celsius si minime in jur de -1 grad Celsius.Probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi mai ridicata in intervalul 30 noiembrie-3 decembrie, cand si cantitatile de apa vor putea fi insemnate.

Prognoza meteo pentru intervalul 28 noiembrie-10 decembrie. MARAMURES:

Pana in 2 decembrie se vor inregistra temperaturi maxime, in medie regionala, de 3...4 grade si minime de -4...-2 grade. Doar in ziua de 30 noiembrie se va produce o usoara incalzire, ce se va materializa prin valori de temperatura maxime de 6...7 grade si minime de 1....2 grade. Dupa 3 decembrie este prognozata o racire a vremii, astfel incat media temperaturilor maxime va scadea spre 0 grade in ziua de 4 decembrie, iar ulterior, pana spre finalul intervalului, va fi de 1...2 grade. Temperaturile minime vor fi in jur de -3 grade, cu posibilitatea inregistrarii unor temperaturi mai scazute in intervalul 5 - 7 decembrie. Vor mai fi precipitatii in prima zi si in perioada 30 noiembrie - 3 decembrie. Ulterior probabilitatea pentru precipitatii va fi redusa, urmand sa creasca spre finalul intervalului.

Prognoza meteo pentru intervalul 28 noiembrie-10 decembrie. TRANSILVANIA:

In primele zile ale intervalului temperatura va scadea, vremea urmand sa devina rece pentru sfarsitul lunii noiembrie. Media temperaturilor maxime va fi de 2...3 grade Celsius, iar a celor minime de -5...-2 grade Celsius, cu posibilitatea inregistrarii unor valori termice mai scazute in noaptea de miercuri spre joi (29/30 noiembrie), in depresiunile din estul regiunii.
In data de 30 noiembrie se va incalzi usor, astfel incat media regionala a temperaturilor maxime va ajunge la 6 grade Celsius, iar a celor minime se va situa in jurul valorii de 1 grad Celsius. Racirea treptata estimata dupa data de 2 decembrie se va concretiza in temperaturi maxime, in medie, de 0 ...2 grade Celsius si minime ce vor cobori in a doua saptamana la -6...-4 grade Celsius. Vor fi precipitatii local insemnate cantitativ in primele doua zile si in intervalul 30 noiembrie - 3 decembrie. Ulterior probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi redusa, urmand sa creasca usor dupa 8 decembrie.

Vezi cum va fi vremea in celelalte regiuni, AICI.

The post PROGNOZA METEO 28 NOIEMBRIE – 10 DECEMBRIE 2017 – Meteorologii ofera minimele, maximele si fenomenele meteo din toare regiunile tarii, pentru urmatoarele doua saptamani appeared first on actualmm.ro.

Comments