PROGNOZA METEO – Cum va fi vremea in 4, 5 si 6 iunie

PROGNOZA METEO – Cum va fi vremea in 4, 5 si 6 iunie

PROGNOZA METEO O zi călduroasă, în care temperaturile medii se situează în jurul valorii de 30 de grade Celsius. În Carpaţii Meridionali, sudul şi, izolat, estul ţării, cerul va fi înnorat, cu ploi care pot căpăta aspect torenţial. Cantitatea de apă poate depăşi 20 de litri pe metrul pătrat, însă, izolat, poate ajunge şi la 40 de litri pe metrul pătrat. În restul teritoriului, ploile vor cădea doar izolat şi nu vor fi însemnate cantitativ. Instabilitatea se reduce în timpul serii, ploile urmând să se restrângă în zone izolate, după căderea nopţii, conform jurnalul.ro.

PROGNOZA METEO Luni. O zi călduroasă, dar cu ploi torenţiale în centrul sudul şi, local, estul ţării. Local, cantitatea de apă poate depăşi 40 de litri pe metrul pătrat. Ploile vor cădea în special în timpul zilei, urmând să se restrângă seara şi după căderea nopţii. Maximele nu vor depăşi 33 de grade.

Marţi. Vreme tipică de vară, cu temperaturi care vor oscila în jurul valorii de 30 de grade Celsius. Ploile se restrâng în zona montană, unde, după-amiaza, pot cădea însoţite de descărcări electrice şi scurte rafale de vânt. Temperaturile sunt mai mici în depresiuni, ajungând la 23 de grade.
Miercuri: Temperaturile sunt în creştere, însă ploile revin. Instabilitatea atmosferică va cuprinde, la început, nordul şi vestul ţării, coborând apoi în centrul, sudul şi estul teritoriului. Ploile vor fi de scurtă durată şi neînsemnate cantitativ. Temperaturi mai mari în Câmpia Română.

Temperaturi în principalele oraşe:

Bucureşti 33

Craiova 29

Timişoara 32

Sibiu 28

Suceava 30

Galaţi 32

Constanţa 29

Cluj-Napoca 29

Bacău 31

Baia Mare 31

Iaşi 31

Oradea 32

Reşiţa 30

Piteşti 33

Braşov 29

sursa foto

Comments