Quick Mobile Cat au mai ajuns sa coste

Quick Mobile - Cat au mai ajuns sa coste telefoanele mobile ale momentului: Samsung vs. iPhone

Quick Mobile – Lista cu toate modelele de Samsung si iPhone disponibile poate fi consultata AICI.

Am facut o selectie printre ofertele celor de la Quick Mobile cu cele mai interesante telefoane mobile ale momentului, cele produse de Samsung si Apple. Preturile au devenit ceva mai accesibile si este un moment bun daca vreti sa profitati.

Quick Mobile – Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 este un telefon foarte avantajos, pretul sau a scazut mult dupa aparitia varfului de gama Galaxy S7. Telefonul pe care vi-l recomandam de la Quick Mobile este S6 cu 32GB LTE 4G care are reducere de 9%. Oferta poate fi gasita AICI.

Quick Mobile – iPhone 6S

Este printre cele mai vandute telefoane mobile ale momentului pentru ca impresioneaza prin design, calitate si raport calitate pret. Noi va recomandam configuratia cea mai puternica de iPhone 6S cu 128 GB memorie care are un pret foarte bun la Quick Mobile. COnsultati oferta AICI.

Quick Mobile – Samsung Galaxy Note 5

Daca sunteti fani ai display-urilor generoase, Samsung Galaxy Note 5 este ideal. Are o memorie de 64 GB, functie 4G si multe alte calitati, pe langa un pret avantajos la Quick Mobile. Oferta o puteti consulta AICI.

Quick Mobile – iPhone 6 PLUS

Pentru a contracara aparitia modelului Note de la Samsung sau Glaxy Edge cu display mare, cei de la Apple au o oferta foarte avantajoasa pentru iPhone 6 Plus, cu ecran mare. Pentru un pret cat mai avantajos, va recomandam sa alegeti de la Quick Mobile modelul cu memorie de 16 GB, suficienta pentru a stoca multe fotografii, filmari si muzica. Oferta poate fi gasita AICI.

Quick Mobile – Samsung Galaxy S7

Foarte elegant este telefonul mobil Samsung Galaxy S7 care este varful de gama al coreenilor de la Samsung. Recomandarea noastra este modelul argintiu care are un aer de eleganta, pretul este foarte avantajos iar configuratia este una puternica. Toate detaliile si pretul le gasiti AICI.

Quick Mobile – iPhone 6

Este probabil cel mai vandut telefon mobil din toata lumea si pentru a beneficia de o oferta cat mai avantajoasa fa recomandam de la Quick Mobile varianta de iPhone 6 cu 16 GB memorie, negru refurbished by Apple. Pretul este incantator si il gasiti AICI.

Quick Mobile – Samsung Galaxy S6 Edge Plus

Ultimul telefon mobil pe care vi-l prezentam in cadrul acestui articol este modelul Samsung Galaxy S6 Edge Plus, cu margini rotunjite si display mai mare. Pretul poate fi gasit AICI.

Articole recomandate

Comments