Raba, urmarire ca in filme cu politistii

Raba, urmarire ca in filme cu politistii

Raba, urmarire ca in filme cu politistii

Soțul lui Rozi ar fi urcat băut la volan, iar polițiștii l-au oprit în trafic. Actorul de comedie nu ar fi respectat indicațiile primite de la polițiștii clujeni și ar fi demarat cu mașina în trombă, într-o cursă nebună prin oraș, cu polițiștii pe urmele sale. Claudiu Racz neagă acuzațiile aduse de polițiștii IPJ Cluj.

În data de 5 iulie 2016, pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, pe sensul de mers spre Traian Vuia, la ora 00.45, Rabă a fost oprit în trafic de polițiștii Secției 2. Comediantul avea o problemă cu farurile, spun surse din cadrul IPJ Cluj. Agenții spun că Rabă emana halenă alcoolică. De aici, se pare, ar fi început totul.

„A fost oprit în trafic de către colegii mei de la Secția 2. Desigur, de la bun început domnul Claudiu Racz, sau Rabă cum îl știe lumea, a dat-o în glume cu colegii mei că el este vedetă, că le merge staroste la nunți, că nu au motiv să îl oprească și așa mai departe. Datorită faptului că mirosea a alcool, colegii mei i-au cerut actele. El le-a dat doar buletinul, din câte am înțeles. L-au întrebat dacă a consumat alcool și ar fi admis că da, pe urmă ar fi negat. Colegii mei i-au comunicat să rămână în mașină pe perioada în care, în baza buletinului, îi este verificat permisul de conducere. În această perioadă, colegii mei i-au chemat în sprijin pe agenții de la rutieră care au aparate etilotest în dotare. În timp ce se făceau verificările, domnul Racz a demarat în trombă, colegii mei pornind pe urmele lui. Actul de identitate a rămas la colegii mei și actele mașinii”, spune un polițist apropiat anchetei.

Mai multe aici.

Articole recomandate

Comments