Raed Arafat, despre petrecerea la care a participat Andreea Esca: „Daca nu au respectat normele, au invatat pe pielea lor”

Raed Arafat, despre petrecerea la care a

Raed Arafat, despre petrecerea la care a participat Andreea Esca: „Daca nu au respectat normele, au...


Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a reactionat, dupa ce mai multe vedete autohtone, printre care si Andreea Esca, au participat la o petrecere, iar nimeni nu a parut sa respecte regulile sanitare impuse de autoritati.


"Nu comentez persoanele. Daca nu au respectat normele, au invatat pe pielea lor. Nu stiu ce s-a intamplat acolo, nu stiu daca politia a aflat. Daca a aflat, politia va lua masuri. Va fi amendat organizatorul", a declarat, conform stiripesurse.ro, Raed Arafat.


Libertatea a dezvaluit ca mai multe vedete din showbiz, dar si din lumea televiziunii au participat, in urma cu doua saptamani, la petrecerea de lansare a unui resort de lux - Novum by the Sea, in statiunea Olimp. La eveniment au luat parte mai mult de 50 de persoane, iar regulile impuse de autoritati au fost, in mare parte, ignorate.


Printre cei prezenti acolo s-a aflat si vedeta PRO TV Andreea Esca. Postul de televiziune a anuntat, vineri, ca mai multi angajati de-ai sai au fost depistati cu noul coronavirus.


Comments