Rasturnare de situatie in cazul hotului impuscat in timpul unui jaf. Mort in Italia, era bine-mersi in Suedia

Rasturnare de situatie in cazul hotului

Rasturnare de situatie in cazul hotului impuscat in timpul unui jaf. Mort in Italia, era bine-mersi...

Concret, hotul impuscat in timpul jafului din Italia se folosea de o carte de identitate pe care romanul a pierdut-o in urma cu mai multi ani.

Insotit de cativa complici, barbatul despre care criminalistii italieni spun ca a fost ucis in timpul unui jaf petrecut acum doua zile in localitatea Santopadre ar fi incercat sa fure din locuinta unui antreprenor local. Surprins in flagrant, hotul a fost impuscat mortal de proprietarul casei.Din actele de identitate descoperite la fata locului, carabinierii au aflat ca hotul ucis se numeste Mirel Joaca-Bine, un roman in varsta 34 de ani, cu domiciliul in orasul Brasov. Doar ca, la adresa indicata, rudele barbatului dau peste cap toata ancheta italienilor.

,,Eu sunt Mirel Joaca-Bine si persoana din Italia nu sunt eu", spune acesta.

Barbatul traieste de noua ani in Suedia, unde si-a luat casa, s-a casatorit si are doi copii. Acum 17 ani, cand inca era in Romania, si-a pierdut buletinul. Banuieste ca acela care l-a gasit i-a furat identitatea. Dovada sunt nenumaratele amenzi venite pe numele lui din Franta sau Anglia.,,Mi-a venit o amenda ca nu am platit un pod pe o atostrada, apoi inca o amenda ca m-a oprit politia in Franta ca am depasit viteza cu 30 de km la ora si mi-au dat amenda", a mai afirmat Mirel Joaca-Bine.

El spune ca a apelat de mai multe ori la Politia Romana si la cea suedeza pentru lamurirea situatiei, dar fara succes.

De data aceasta insa, data fiind gravitatea faptei, lucrurile se vor lamuri, noteaza StirileProTv. Anchetatorii italieni sunt nevoiti sa afle adevarata identitate a hotului impuscat acum doua zile. Ei ar putea afla indicii despre adevarata identitate a barbatului ucis de la complicii jafului. Numai ca acestia au scapat cu fuga, iar carabinierii nu i-au prins inca, mai relateaza sursa citata.

Comments