"Realitatea din PMP": Mihai Neamtu acuza USR ca ruineaza unitatea dreptei si il saboteaza pe Nicusor Dan

"Realitatea din PMP" Mihai Neamtu acuza USR

"Realitatea din PMP": Mihai Neamtu acuza USR ca ruineaza unitatea dreptei si il saboteaza pe Nicusor...

"Democratia nu inseamna dictatura, nici dictatura visata de Dan Barna in propriul partid. Barna vrea sa impuna, pur si simplu, o structura anti-PSD care exclude astfel zeci de mii de voturi, zeci de mii de voci ale libertatii, ale credintei, ale antrepenoriatului. Cum poti tu, Barna, venit alaltaieri in Capitala, sa-i spui bucuresteanului de rand ca poti sa reconstruiesti aceasta metropola fara sa tii cont de istoria acestui oras. (...) Nu poti, dupa parerea mea, cu agenda USR-ista, care e sterila, din punct de vedere cultural, sa prezinti unui strain istoria orasului."

Neamtu a afirmat ca setul de valori conservatoare, cu puternice radacini in traditie si credinta, este principala tinta a criticilor USR cand se invoca o alianta a dreptei pentru Capitala.

"Se stie ca reprezint un filon intelectual de centru-dreapta, pe care multi oameni de stanga din USR il ataca zi si noapte, ma refer si la oameni precum Andrei Caramitru, deci faptul ca sunt eu insumi indezirabil nu ma mira. Suntem la o rascruce ideologica, suntem la o rascruce si pentru Nicusor Dan, care poate nu stie ce i se intampla, pentru ca, asa cum a pierdut in fata lui Dan Barna constructia politica pe care a inaltat-o, timp de zece ani, risca sa ramana si fara a treia candidatura la Primaria Generala a Capitalei. Pentru ca Dan Barna a reusit sa dinamiteze unitatea dreptei, este un gropar al dreptei la Bucuresti," a mai afirmat Mihai Neamtu, candidatul PMP la Primaria sectorului 3.

Comments