RECORD GREU DE COBORAT Un sofer din

RECORD GREU DE COBORAT - Un sofer din Bistrita-Nasaud a reusit sa faca accident la nici un minut dup...

RECORD GREU DE DOBORAT Un sofer a reusit performanta de a se alege cu un dosar penal, desi a parcurs cu masina mai putin de un metru. Mort de beat, acesta s-a urcat la volan, a vrut sa dea cu spatele si a lovit un taximetru parcat, scrie Bistriteanul.ro.

Un tanar s-a ales cu dosar penal in aceasta seara, dupa ce a provocat un accident rutier, desi s-a deplasat cu autoturismul mai putin de un metru. Asta dupa ce a baut bine intr-un bar din zona garii si s-a urcat la volan, cu intentia de a muta masina. Tanarul nu a reusit sa faca mai mult de un metru, ca a lovit un taximetru parcat.

Echipajul Politiei Rutiere ajuns la fata locului s-a inteles cu greu cu soferul baut, acesta certandu-se, pe rand, cand cu agentii, cand cu soferul taximetrului pe care l-a lovit.

Tanarul a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind 1,03 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acesta abia se mai tinea pe picioare si reusea cu greu sa rosteasca cate o fraza, cu toate acestea, tanarul sustine ca a baut doar doua beri. Soferul s-a ales cu dosar penal.

Sursa info si foto.

The post RECORD GREU DE COBORAT - Un sofer din Bistrita-Nasaud a reusit sa faca accident la nici un minut dupa ce s-a urcat la volan appeared first on actualmm.ro.

Comments